Waarom voor VAKWERK kiezen

Van kinds af aan was ik reeds gebeten door techniek, bouw- en schrijnwerk. Mijn beroepskeuze is dan ook een keuze vanuit het hart.Vanuit deze liefde voor het vak vloeit automatisch een grote beroepsernst en beroepsfierheid voort. Als kleine vennootschap staan wij dicht bij onze klant. Uw project krijgt bij ons steeds de grootste aandacht.

Vanaf de start van een project zetten we in op kwaliteit. Dit begint reeds met de keuze van duurzame materialen en afwerkingen, waarbij we luisteren naar uw wensen en u hierin adviseren. Zowel bij het vervaardigen als bij het plaatsen van uw project streven we naar precisiewerk en een nauwkeurige afwerking. We plaatsen met de grootste zorg en werken af tot het project volledig af en naar wens is.

Om zelf op de hoogte te blijven van innovaties en u zo altijd de beste kwaliteit te kunnen aanbieden, volgen we de nieuwste technieken en trends in de sector nauw op.

Onze vennootschap biedt uitgebreide mogelijkheden, zowel interieur als exterieur.
Moeilijke opdrachten vormen voor ons een aangename uitdaging.

Bij grotere projecten zijn we een centraal aanspreekpunt, wat de communicatie in de verschillende fasen in uw bouwproject vlot laat verlopen.

Kortom:
onze missie bestaat eruit om u “vakwerk” aan te bieden, waar u en wij trots op kunnen zijn.

Wenst u de mogelijkheden te bespreken?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak, dan bekijken we samen welke ideeën er mogelijk zijn voor uw project.

Vakwerk
Elie Verhaegen